Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játék(kvíz)

Játék(kvíz)

Kérlek ne nézd meg előre a megoldás helyes válaszait!

Feladat!.:fogj egy papírt és tollat! a feltett kérdéseknek a helyes válaszának a betűjelét írd le ! és a végén megtalálod a megfejtést  és hogy hány százalékosan vagy tvd -és! Ha valamit elrontasz akkor nézd vissza hogy mi volt a hibád és gondold végig hogy jaj tél leg ez így volt csak egy aprócska figyelmetlenség volt! Köszi Jó szórakozást!

1.)Damon meghal a 2x22.részben?

a)igen

b)nem

2.)Stefan hányadik részben tér a rossz útra ,hogy megmentse öccsét?

a)1x22

b)2x22

c)1x08

d)2x08

3.)Nina Dobrevnek mi a teljes neve?

a)Nina Constantinova Dobrev

b)Nina Dobrev

c) Nina Constantinova

d)Nina Constantinova Dobreva

4.)Mi Ian Somerhaldernek a középső neve?

a)Joseph

b)Martin

c)Kavin

d)Willians

5.)Paul Wesley feleségének mi a keresztneve

a)Miranda

b)Miary

c)Torrey

d)Lana

6.)Mikor születette Nina Dobrev?

a)1987.05.28

b)1989.01.19

c)1989.01.09

d)1987.05.18

7.)Mikor kezdődik a 3. évad?

a)Június

b)Augusztus

c)Szeptember

d)December

8.)Milyen szímű ruha volt Elenán az Mistick Falls szépségversenyen?

a)lila

b)kék

c)zöld

d)rózsaszín

9.)hány könyve jelent meg a filmnek?

a)7

b)8

c)2

d)3

10.)Volt e olyan rész amikor Elenán nem láttuk a nyakláncot?

a)igen

b)nem

 

 

 


 

 

 

 

 

Megfejtés! csak akkor ellenőrizheted  le magad és akkor nézheted meg ha már miden kérdésre válaszoltál a lapodon!!!!!


 

1.)b

2.)b

3.)d

4.)a

5.)c

6.)c

7.)c

8.)b

9.)a

10.)a

 

Százalékolás!

1.)100%-90%(0-1hiba)

Who hát te aztán tél leg nagyon ismered a Vámpírnaplókat biztos vagyok benne hogy még sokra viszed! Vagy talán csak nagyon sokat gyakoroltál hogyha egy ilyennel állsz szemben akkor tudj lépni!Gratulálok! nagyon ügyes vagy

2.)80%-70%(2-3hiba)

Hát én úgy gondolom hogy te is egy igazi Tvd-és vagy csak egy aprócska figyelmetlenség lehetett

Gratulálok ! ügyes vagy

3.)60%-50%(4-5hiba)

Hát ne csüggedj minden csak gyakorlás kérdése! És tél leg nincs mit szomorkodnod mert még te is dobogós vagy !Gratulálok!ügyes vagy

4.)40%-0%(6-10hiba)

Ajj Ajj hát ez nagyon kevés hogy dobogós légy! De bizonyára még új le hecc és azért nem tudtál olyan jól teljesíteni de hidd el legközelebb jobb lesz  sok szerencsét!


 

Írd le a véleményedet!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis 20 Prix Discount EllarorIa

(Ellcile, 2019.09.29 12:01)

Cialis Vente <a href=http://ciali5mg.com>buy generic cialis</a> Cephalexin 30 Days Levitra Da Sciogliere In Bocca Viagra Sildenafil 50mg

OMG

(emma88, 2019.02.21 14:58)

ll.kosut

(evike , 2019.02.21 14:56)

What is a conventional blood pressure

(Ageatageoult, 2018.10.10 10:32)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-viagra-pas-cher/

ne jó

(tami1543, 2014.10.30 22:51)

a 6.-os kérdésben nem jó a válasz mert nina 1989 07. 12 (július)
született.

6000 Kecskemét Smetana u.72

(Bányai Emília, 2014.05.30 17:31)

2 hibám van! :(

Kaposvár Virág ut.77

(Grétikeh, 2012.05.10 18:52)

Ez az majd nem minden jó lett ez tök jóóóó